Uitbetalingsschema

Ben je benieuwd op welke uitbetalingen je kunt rekenen op het moment dat je de Demolition Squad speelt en je op een van de winlijnen een winnende combinatie draait? Je kunt dit zelf eenvoudig nagaan door gebruik te maken van het uitbetalingsschema of de paytable. Je kunt deze openen door in het spel zelf de Paytable aan te klikken, die je linksonder in het scherm vindt.

Je kunt er op die manier onder andere achterkomen hoe de Demolition Wild werkt, een extraatje dat je een leuke winst op kan leveren tijdens het spelen van Demolition Squad. Op het moment dat je op de rollen 2 en 4 een Wild symbool op dezelfde plaats draait gebeurt er namelijk wat bijzonders. Het symbool hiertussen op rol 3 zal dan veranderen in een Demolition Wild, waardoor je een Wild combinatie maakt en je kunt rekenen op een aantrekkelijke winst. Zorg er met de Demolition Wild voor dat je zoveel mogelijk coins bij elkaar kunt verdienen, of lees de rest van het uitbetalingsschema om na te gaan hoe je op andere manieren coins kunt verdienen.

Free spins en Wild

Je kunt in het uitbetalingsschema onder andere meer lezen over de free spins en de reguliere Wild symbolen, aangezien ook die van toepassing zijn op het moment dat je de Demolition Squad speelt. De free spins kun je verdienen door bijvoorbeeld 3 Scatter symbolen te draaien, die overal over de rollen en de rijen voor mogen komen. 3 symbolen leveren je 10 free spins op, met 4 symbolen kun je rekenen op 20 free spins en een aantal van 5 scatters zorgt er zelfs voor dat je 50 free spins tot je beschikking krijgt. De winsten tijdens de free spins worden altijd met een factor 3 vermenigvuldigd, waardoor de bedragen flink op kunnen lopen.

Daarnaast kun je op de Demolition Squad rekenen op Wild symbolen. Deze komen voor op de rijen 2, 3 en 4 en zorgen er daarmee voor dat je leuke extra's kunt verdienen tijdens het spelen van deze gokkast.

Uitbetaling van coins

Op het moment dat je het uitbetalingsschema bekijkt van de Demolition Squad is het natuurlijk vooral interessant om na te gaan met welke symbolen je een mooie winst bij elkaar kunt spelen, op basis van de coins die je inzet. Je kunt hiervoor doorklikken naar het derde tabblad, waar je de hoogste winsten kunt vinden. Je zal tijdens het spelen van Demolition Squad merken dat er verschillende symbolen beschikbaar zijn, waaronder de rode robot en bijvoorbeeld de bouwvakker met z'n gele helm.

De rode robot levert je maximaal een winst van 4.000 keer je inzet op, indien je er hier 5 van weet te draaien. Ook op het moment dat je er 4 of 3 draait kun je nog rekenen op een mooie winst. Verder kun je in het uitbetalingsschema de andere winsten op de Demolition Squad nagaan, wanneer je de winnende symbolen op de actieve winlijnen weet te laten verschijnen.

Beperkte winsten

De meest waardevolle symbolen op de Demolition Squad komen natuurlijk relatief weinig voor, je zal merken dat je daarnaast een aantal andere symbolen terug ziet komen. Het gaat om de bekende symbolen uit de kaartspellen, die we kennen als het aas, de heer, vrouw, boer en natuurlijk de 10. De winsten die je kunt maken met deze symbolen zijn een stuk lager, maar de symbolen komen aan de andere kant een stuk vaker voor. Selecteer je het maximale aantal winlijnen van 40? Dan is de kans groot dat je iedere ronde kunt rekenen op een mooie winst, waarbij je het uitbetalingsschema kunt gebruiken om de hoogte na te gaan.

40 winlijnen op Demolition Squad

Op Demolition Squad heb je de mogelijkheid om tot 40 winlijnen te selecteren, waarmee je ervoor zorgt dat je haast iedere ronde een mooie winst kunt maken. Het is wat dat betreft de moeite waard om ze stuk voor stuk eens na te lopen, zodat je precies weet waar je de winnende symbolen nodig hebt, om tot een mooi aantal extra coins te kunnen komen. Uiteraard kun je er aan de andere kant ook voor kiezen alle winlijnen te selecteren en autoplay in te schakelen, zodat je zo snel mogelijk tot een mooie winst op de Demolition Squad komt.

Huidige Jackpot Stand

Eskimo Casino Image

Copyright DemolitionSquad.nl 2014. Alle rechten voorbehouden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.